Kuinka liikuttaa Los Angelesia julkisella liikenteellä - Carlan matkalaukku (2024)

Se on mahdollistaliikkua enkeleiden ympäri julkisella liikenteellä?miljoonan dollarin kysymys!Koska siellä juoksee huhu, jonka mukaan se on mahdotonta, ettäKuljetus ei toimi ja mikä on kauhu.No, tulen kertomaan sinulle päinvastoin.Liikkua enkeleiden ympäri julkisella liikenteelläSe ei ole vain mahdollista, vaan toimii myös melko hyvinJa se on hyvin paljonhalvempi (ja kestävä!)Mitä muuttaa autolla, taksilla, Uberilla tai minkäänlaista yksityistä kuljetusta.

Julkinen liikenne Los AngelesissaSe on parantunut viime vuosina.Ne ovat laajentuneet ja jatkavat metroviivojen laajentamista, ja linja -autojen linjat yhdistävät sinut kirjaimellisesti koko kaupunkiin.Mutta on jotain, joka sinun on otettava huomioon:Los Angeles on valtava kaupunki.Mene paikasta toiseen vie aikaa kyllä ​​tai kyllä, mutta ei siksi, että kuljetus toimii huonosti, jos ei, koskaKaupunki on erittäin iso.

Sisältöindeksi

Onko julkisen liikenteen kautta turvallista liikkua enkeleiden ympärillä?

Los Angelesin turvallisuudesta puhun perusteellisestitässä.Mutta erityisestiJulkisessa liikenteessä en ole tuntenut epävarmaa milloin tahansa.Sinun pitäisi pitää mielessä, että monet vagrantit matkustavat julkisella liikenteellä ja löydät kaiken: ihmiset vetävät tavaransa laukkuun, ihmiset, jotka eivät tiedä, milloin suihku oli viimeinen suihku, ja ihmiset, joiden terveydentila on turvallinen, mikä ei ole paras .

Mitä teen sinulle, on se, että sinulla onErityinen hoito omaisuutesi kanssaja soveltaa järkeä, kuten aina.Olen muuttanut yksin ja mukana Los Angeles julkisella liikenteellä 10 päivää jaMinulla ei ole ollut mitään ongelmia ja olen matkustanut erittäin hiljaa.

Cómo moverse por Los Ángeles en transporte público - La Maleta de Carla (1)

Kuinka tietää, mitä julkinen liikenne kestää joka kerta

Käytän aina Google Mapsia siirron suunnittelussa.Mutta Google Mapsille tarvitset Internetiä.Jos tämä ei ole tapauksesi, voit aina ladata Maps.me -sovelluksen, joka toimii ilman tietoja.

Metroyhtiö

SeMetroyhtiöon yksi vastuussabussit, metro ja polkupyörät.Se onKaupungin pääkaupunkiviranomainen.Voit matkustaa julkisella liikenteellä suosittelen, että saat aTavoitteen yläosa ', joka maksaa 2 dollaria.Joissakin Los Angelesin majoituksissa he keräävät ne, jotta muut vieraat voivat käyttää niitä uudelleen saapuessaan kaupunkiin, eikä heidän tarvitse ostaa uutta.Kysy hotellin vastaanotolta, jos sinulla on tämä vaihtoehto.NiistäHotellit missä jäin, he keräävät neHei Santa Mónica.

Kortti onUnipersonal ja voit ladata metroasemilla ja verkossaTämä sivu.

Kuljetushinnat (päivitetty huhtikuussa 2019):

  • Yksinkertainen lippu, joka on ostettu bussista ilman TAP -korttia: 1,75 dollaria eikä se ole voimassa Transfordin valmistamiseksi
  • Yksinkertainen lippu hanalla: 1,75 dollaria, ja siirrot sisältyvät 2H: lle
  • Päiväsuhde hanalla: 7 dollaria
  • Viikko kulkee hanalla: 25 dollaria

Jotain tärkeää ottaa huomioon, jos et matkusta hanan kortillaKuljettajat eivät tarjoa muutosta.Sinun on otettavaTarkka määrä matkasija tuo se koneeseen.Ne eivät myöskään anna sinulle minkäänlaista lippua tai kuittia.

Omaelämä

En tiedä, voidaanko linja -autoja yhdeksi parhaimmista tavoista liikkua enkeleitä julkisella liikenteellä.On selvää, että se onYksi parhaimmista vaihtoehdoista saada kaikkialle.Kummassakin nurkassa on bussipysäkkejä ja yhdistävät kaikki Los Angelesin (myös Santa Monica) alueet.

Suurin osa bussista on vähän vanhoja, mutta ne toimivat hyvin.Hyvä asia on, että kuten useimmissa kaupungeissa, heillä on erityinen kaista linja -autoille ja taksille ja ne menevät nopeammin kuin muut ajoneuvot.Jos joudut siirtymään täältä sinne, suosittelen myös välttämään kiirettä, jolloin ihmiset menevät ja tulevat takaisin töihin.

Cómo moverse por Los Ángeles en transporte público - La Maleta de Carla (2)
Metro

Jos sinulla on metrin linja lähellä, onnittelut!Tämä onParas tapa liikuttaa enkeleitä julkisella liikenteellä.Metro toimii harvemmin kuin linja -autot, mutta se on melko täsmällinen ja nopeampi kuin linja -auto.

Los Angelesin metron ainoa ongelma on, että siellä onHarvat linjat, jotka yhdistävät kaupungin.Paras paikkaPysy Los AngelesissaJos haluat liikkua mukavasti metrolla, se on keskusta -alue.Siellä on enemmän metroviivoja.Voit saapua Hollywoodiin puolen tunnin sisällä ja tunnissa Santa Monica.

Cómo moverse por Los Ángeles en transporte público - La Maleta de Carla (3)
Polkupyörät

Metrolla on myös aJulkinen polkupyöräjärjestelmäEttä voit käyttää TAP -kortillasi tai maksaa vastaavan summan yhdestä käytöstä, jotka ovat 1,75 dollaria muualla kuljetuksessa.Polkupyöriä voidaan käyttää korkeintaan 30 minuuttia.

Ennen kuin pystyt ottamaan yhden näistä polkupyöristä, sinun onRekisteröidy metropyöräosuuksillasisäänNapauttaa verkkoaja maksa tietty polkupyörien korko.

Yli 18 -vuotiaiden ei tarvitse kantaa kypärää, mutta alaikäisten on tehtävä niin laki.

Erillinen yritys

Aporet on toinen julkisen liikenteen yritys Los Angelesissa.Siinä on kolmen tyyppinen rivi:Dash, Commuter Express y cityride.Periaatteessa turistina sinun pitäisi vain kiinnostaa sinuaViiva on se, joka meneeObservatorio griffith.Mutta jos tarvitset lisätietoja, katsoASENNUKSEN VIIKKO.

Yksinkertainen lippu Dash Cuesta -bussiin50.Jos haluat maksaa TAP -kortillasi, sinun on laitettava erityinen hyvitys yrityksen asunnon kuljetukseen.Eli mene koneeseen ja lataa luotto matkustaaksesi tämän yrityksen kanssa tai tee seTAP -verkkosivuston kautta.

Emme ottaneet mitään linja -autoa tältä yritykseltä (paitsi Griffith -observatorion), koska muutimme aina metron pääkaupunkiseudun kanssa.

Rullalaudat

Skootterien tapaus Los Angelesissa on aAito ongelma.Aivan kuten San Franciscossa, minulla oli tunne, että sitä käytettiin enemmän pään kanssa, Los Angelesissa ihmiset menevät kuin hullu.Skootterit tunkeutuvat kaduille, monet heitetään jalkakäytävän keskelle ja jalankulkijoita kunnioitetaan pikemminkin.Luulen, että Los Angelesissa ei ole hyvää pyöräkaistajärjestelmää kuten San Franciscossa.

Suurin osa on Santa Monican alueellaJa ihmiset käyttävät niitä paljon siirtyäkseen Santa Monicasta Venetsiaan ja päinvastoin. Sinulla on useita yrityksiä, joilla on skoottereita ympäri kaupunkia.Sikäli kuin tiedän, nämä ovat:

Taksi / hissi / uber

Tämä on toinen mahdollisuus, vaikka kyse ei ole julkisesta liikenteestä.Monet ihmiset käyttävät sitä, koskaSe on helpoin.Mutta ei taloudellisin.Joten jos etsit muutamaa dollaria matkallasi ja pidät tauon planeetalle, tiedät 🙂

Käytimme joissain tapauksissa sekä taksia että Lyftiä, joissa meillä ei ollut parempia vaihtoehtoja tai meillä oli ladattu matkatavaroita.Esimerkiksi yön lopetammeReitti Big Surin ja Tyynenmeren rannikon moottoritien läpiJa palautimme auton lentokentällä, vietimme Lyftin Santa Monicaan, joka maksoi 17 dollaria.

Toisessa tilanteessa muutin taksilla lentokentältä 15 minuutin majoitukseen ja maksin minulle 20 dollaria (taksimetrillä aina asetettu).

Osaltataksi vs. Uber, Kerron teille, että Yhdysvalloissa Lyftin ja Uberin käyttö on niin laajalle levinnyt, että se on käytännössä syönyt taksisektoria.Mutta molemmat palvelut ovat kunnossa.Ainoa asia, jonka sinun pitäisi ottaa huomioonTaksin ottamisessa on, että laitan aina taksimetrin.Ja että ilmeisesti on tavallista jättää taksi kuten ravintoloissa (15% on hienoa).

Enemmän tai vähemmänNämä ovat kaikki vaihtoehtoja liikkua enkeleitä julkisella liikenteellä.Mitä mieltä sinä olet?Aiotko kokeilla julkista liikennettä Los Angelesissa liikkumaan kaupungin ympäri?Kerro kokemuksesi!

  • Missä nukkua Los Angelesissa: Suositukseni
  • Reitti Big Surin ja Tyynenmeren rannikon moottoritien läpi 3 päivässä (Kalifornia)
  • Älä unohdaYhdysvaltojen matkavakuutus.Muistaatämä linkkiSaat 5% alennuksen.
  • Yritä matkustaa vastuuseen, jos jätät heidän jalanjäljensä, ole positiivinen. Täällä on joitain suosituksiaMatkailu tuottaa vähemmän jätettä.
  • LöytötHalvat lennot San Franciscoon.
  • Jos rekisteröidyt Airbnb: n läpitämä linkki, saat 25 euron alennusta

Cómo moverse por Los Ángeles en transporte público - La Maleta de Carla (4)

Cómo moverse por Los Ángeles en transporte público - La Maleta de Carla (5)

Cómo moverse por Los Ángeles en transporte público - La Maleta de Carla (6)

Cómo moverse por Los Ángeles en transporte público - La Maleta de Carla (7)

Kuinka liikuttaa Los Angelesia julkisella liikenteellä - Carlan matkalaukku (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 6055

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.